Webmail | Cpanel | Over Ithagi | Contact | Remote | status :: en ::

Hulp op afstand.

Om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn hebben wij geïnvesteerd in een remote-support ("Hulp op afstand") oplossing. Hebt u een dringend probleem, dan kunnen wij uw scherm overnemen van op afstand. De enige voorwaarde is dat de PC toegang heeft tot het internet.

Hoe gaan we te werk ?

Indien u wenst dat we op geregelde tijdstippen onderhoud uitvoeren kan u ons ook toestemming geven om te connecteren naar uw pc zonder dat u aanwezig bent.

veiligheid

Elke pc of server krijgt zijn uniek ID. Hierdoor kan u in alle vertrouwen het ID aanvaarden en weet u zeker dat enkel techniekers van Ithagi bvba toegang krijgen tot uw toestel. Indien we op verplaatsing zijn zullen we telefonisch het ID van de pc waarop we aan het werk zijn doorgeven en er bij vermelden of het veilig is om dit ID permanent te accepteren of niet.

Bij welke problemen kan Ithagi bvba u bijstaan?

Dit kan varieren van het instellen van uw ftp programma, het instaleren van de online back-up programmas tot het debuggen van uw exchange server.

Doen jullie dit gratis?

Heel kort. Nee. Maar, dankzij remote help hebben wij geen verplaatsingskosten en verspillen we geen tijd in files. Hierdoor kunnen we de kosten en ook de aangerekende tijd voor het oplossen van problemen tot het minimum beperken. Ons remote help tarief voor doorsnee herstellingen komt op 55€ per begonnen uur (excl. btw).

Wat als het niet lukt

Wat gebeurt er als we het probleem niet van op afstand kunnen oplossen of de bewuste pc geen internet heeft?

Dan zijn er 2 mogelijkheiden.

Verdere herstellingen worden dan ook aangerekend aan 55€ per begonnen uur (+ eventueel de kost van de te vervangen hardware)

Client login:

Email Address
Password
Ithagi BVBA - Oudebaan 163 - 3360 Bierbeek - BTW BE 0866 657 287 - TEL: +32.(0)486/50.33.76 - igSiteVersie 0.2.02.