Webmail | Cpanel | Over Ithagi | Contact | Remote | status :: en ::

Ithagi bvba kan u verschillende soorten backup leveren.

Waarom verschillende oplossingen?

Aangezien de backup noden van verschillende personen en organisaties varïeren heeft Ithagi bvba een aantal verschillende backup oplossingen, zodat we de juiste oplossing voor uw specifieke situatie kunnen aanbieden.

Welke oplossingen bieden we?

We bieden oplossingen in 3 groepen:

  1. Online backup
  2. Onsite backup
  3. Backup in het datacenter

1. Online backup

Dit type backup is geschikt voor elk te backuppen volume, zolang uw internet connectie in staat is de dagelijks gecreëerde data te versturen. Voor het opstarten kan gewerkt worden met een initiële seed backup via een USB schijf om deze beperking te omzeilen. Ook ondersteunen we hier 99% van de recente operating systemen. Alle systemen die Java ondersteunen kunnen gebackuped worden door deze software. Dit gaat van windows 2000 tot windows server 2008, linux, Mac, solaris, NetWare, UNIX.
Uw data word geëncrypteerd zodat enkel u de backup data kan raadplegen. Er is dus geen gevaar voor het uitlekken van gevoelige data.
Meer info vind u hier ... ... of u wil meteen zien wat het kost of bestellen.
... U kan ook een 5Gb test account aanvragen.

2. Onsite backup

Als het technisch niet haalbaar is om online te backuppen of het is niet gewenst dat de data buiten het bedrijf gaat (ondanks dat dit technisch eigelijk geen argument is), hebben we de mogelijkheid 3 types backup server bij u ter plaatse te komen instaleren om uw servers en/of uw desktops te backuppen. Aangezien de noden zeer sterk kunnen verschillen komen we voor dit type backup liefst bij u ter plaatse om samen met u de mogelijkheiden te overlopen (eventueel kan dit ook via email of telefonisch). Dit doen we gratis. Wat we echter wel moeten aanrekenen is een verplaatsings vergoeding van 0.75€ per kilometer voor verplaatsingen van meer dan 25 km enkel.
Meer info vind u hier ...

3. Backup in het datacenter

Indien U servers heeft in of kan verbinden met LCL Diegem kunnen we ook hier een aantal mogelijkheden aanbieden. Ook hier bekijken we liefst even wat voor u de beste oplossing is.
Meer info vind u hier ...

Weet u niet goed wat het beste is voor u?

Waarschijnlijk valt u dan binnen de online backup categorie. Maar uiteraard kan u ons via e-mail of via telefoon om advies vragen.

Client login:

Email Address
Password
Ithagi BVBA - Oudebaan 163 - 3360 Bierbeek - BTW BE 0866 657 287 - TEL: +32.(0)486/50.33.76 - igSiteVersie 0.2.02.